0
Domaći fudbal

Partizan u potrazi za novim Jovetićem ili Savićem

Objavljeno: 24.10.13 u 18:53

kamp_hn_naslovna_1

Delegacija FK Partizan na čelu sa direktorom marketinga g-đicom Snežanom Filipović posetila je opštinu Herceg Novi sa ciljem uspostavljanja zajedničke saradnje dva kluba, FK Partizan i FK Obilić, a u okviru organizacije omladinskog fudbalskog kampa u januaru 2014. godine.

Filipovićevu je na prijemu u skupštini opštine Herceg Novi, pozdravio gradonačelnik g-din Dejan Mandić, istakavši veliko zadovoljstvo budućom akcijom.

„Ovo je zaista sjajna ideja, i drago mi je da će jedan veliki klub kao što je FK Partizan biti u partnerstvu sa malim FK Obilić“, rekao je Mandić i obećao podršku opštine u svim segmentima rada.

Direktorka marketinga FK Partizan Snežana Filipović nije krila zadovoljstvo uspešnom posetom, istakavši da je sigurna da će ovaj kamp iznedriti nekog novog Stevana Jovetića ili Stefana Savića.

„Moram iskazati veliko zadovoljstvo postignutim dogovorom, kao i gostoprimstvom naših domaćina. Sigurna sam da će ovaj kamp okupiti ne samo talentovanu decu u Herceg Novom, već u čitavom regionu. Očekujemo da nam se pored talenata iz Crne Gore pridruže i deca iz Srbije i Republike Srpske“, rekla je Filipovićeva, dodavši da uskoro kreću promotivne aktivnosti vezane za kamp kada će biti javnosti poznati i svi drugi detalji.

hotsport.rs/partizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter