0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Jovović: Ne odgovara nam grčki stil igre

Objavljeno: 24.10.13 u 16:25
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vaterpolisti Radničkog će poslednju prepreku do grupne faze takmičenja u Ligi šampiona imati u vidu grčkog Vuljagmenija, ali uprkos tome što su na žrebu prošli prilično dobro trener Kragujevčana Dejan Jovović upozorava da protivnik uopšte nije naivan i da njegovi igrači ne bi smeli da ga potcene.

„Ne očekujem lak meč, jer je Vuljagmeni tim za svaki respekt. Prošle godine su igrali četvrtfinale Lige šampiona. U svom sastavu imaju par reprezentativaca, među kojima su prvi golman i najbolji igrač grčke reprezentacije. Grčki stil vaterpola i način igre grčkih klubova generalno nam ne odgovara, tako da nam predstoje teški dueli. Došli smo do eliminacionog dela Lige šampiona. Do sada smo odigrali veoma kvalitetne utakmice. Uspeli smo da pobedimo jedan Pro Reko, ali sa druge strane sve pada u vodu ako to ne odradimo do kraja. Utakmice sa Vuljagmenijem su nam najvažnije u ovom delu sezone, pogotovo ova prva u Kragujevcu“ – rekao je Jovović na konferenciji za novinare, a prenosi agencija Beta.

Centar i jedan od najboljih igrača Radničkog Boris Zloković, takođe, očekuje težak meč protiv neugodnog Vuljagmenija.

„Šteta je što se prva utakmica igra ovde, a revanš u Atini. Mislim da je to jako nezgodno, ali šta je tu je. Moramo da se skoncentrišemo, odigramo mirno i čekamo njihove greške. Samo tako možemo do pobede sa što većom razlikom, koja bi nam obezbedila miran put na revanš“ – rekao je Zloković.

Prvi meč na programu je u subotu, od 18.00 sati, na zatvorenom bazenu kragujevačkog Sportskog centra „Park“, dok je revanš sedam dana kasnije u Grčkoj.

beta.rshotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter