0
Fudbal

Da se sada igra Mondijal Skolari bi zvao Kostu

Objavljeno: 24.10.13 u 13:56

Felipe Skolari

Vrhunskim partijama na startu ove sezone napadač madridskog Atletika Dijego Kosta napravio je pravu pometnju u vezi sa svojim reprezentativnim statusom pošto ga se nakon interesovanja Španaca setio i selektor Brazila Luis Felipe Skolari. Iskusni stručnjak, koji do sada nije često pozivao Kostu (igraio samo dva prijteljska meča), tvrdi da mu je centarfor „jorgandžija“ prvi izbor u napadu.

„Nisam razgovarao sa Dijegom, ali sam kontaktirao njegovog menadžera kako bih saznao da li on želi da igra za Brazil pošto su sve glasnije vesti da ga žele i Španci. Da se u ovom trenutku igra Svetsko prvenstvo Kosta bi bio prvi na listi“ – rekao je Skolari koji planira da pozove Dijega Kostu na prijateljske utakmice protiv Hondurasa i Čilea koje su na programu sredinom novembra.

Najbolji strelac Primere nedavno je izjavio da još uvek nije doneo definitivnu odluku o tome za koga će igrati na predstojećem Svetskom prvenstvu odnosno praktično je poručio da će se odazvati onome ko bude brži i konkretniji.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter