0
Tenis

Sjajna Jelena počistila Azarenku!

Objavljeno: 23.10.13 u 20:24

Jelena+Jankovic+2013+Australian+Open+Day+5+G1zpxBwSgNmx

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković pobedila je Viktoriju Azarenko sa 6:3, 6:4 u svom prvom meču na završnom turniru sezone u Istanbulu.

Jankovićeva je prvog dana bila slobodna, dok je Azarenka slavila protiv Italijanke Sare Erani u dva seta u okviru ‘crvene grupe’.

Azarenka je na samom startu meča odigrala veoma siguran servis gem, Jeleni je prepustila samo poen. Nakon ujednačenog starta, Jelena je ušla u seriju za vođstvo od 4:2. Iako je Azarenka uspela da se vrati u ritam i smanji na 5:4, Jelena je z desetom gemu potvrdila prvi set u svoju korist.

Jankovićeva je u drugom setu nastavila u istom ritmu. Odmah je uspela da izbori brejk lopte, ali se Azarenka odbranila i sačuvala svoju servu. Jelena je uz dosta muke izjednačila na 1:1, dok je Beloruskinja i dalje imala velikih problema sa servisom. Srpska teniserka je to odlično iskoristila, došla je do 0:40 i pošto je realizovala drugu brejk loptu povela je sa 2:1. Teniserke su potom bile sigurne na svom servisu, ali je Jelena u odlučujućem momentu uzela brejk za 3:6 i konačnu pobedu.

U drugom kolu u Istanbulu Jelena u četvrtak od 16.00 igra sa Kineskinjom Na Li, koja je u prvom meču dana pobedila Saru Erani iz Italije sa 6:3, 7:6.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter