0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘Sa Toletom može i ne mora, ali privatizacija pod obavezno!’

Objavljeno: 23.10.13 u 19:16
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U zajedničkom saopštenju regiona Istočne i Zapadne Srbije ističe se da će oni imati kandidata za predsednika FSS ukoliko se Karadžić povuče, ali da će isto tako prihvatiti odluku o ostanku na mestu predsednika.

“Uzevši u obzir broj klubova na teritoriji ova dva saveza, broj ekipa u Superligi i Prvoj ligi, značajan napredak u stvaranju infrastrukturnih uslova za takmičenje, broj sudija i trenera, kao i reprezentativnih igrača, ova dva saveza će u narednom periodu preuzeti znatno veću odgovornost u vođenju politike FSS.

U slučaju da predsednik FSS Tomislav Karadžić ne promeni odluku o odlasku sa te funkcije, FS regiona Istočne i Zapadne Srbije imaće kandidata za prvog čoveka saveza. Ako sadašnji predsednik FSS ostane na toj funkciji, delegati ova dva saveza u Skupštini FSS će podržati tu odluku – piše u saopštenju dva regiona“, saopšteno je.

Oni su, pored toga, istakli da bezrezervno podržavaju postupak privatizacije klubova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter