0
Tenis

Stari grad: Tužićemo firmu Femili Sport!

Objavljeno: 22.10.13 u 22:59
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Beogradska opština Stari grad saopštila je da će u skladu sa zakonskim i ugovornim okvirima podneti tužbu protiv firme Femili Sport, koja je u vlasništvu porodice najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića. 

Reagujući na temu raskida ugovora sa firmom Femili Sport, Gradska opština Stari grad navodi da će ‘država svakako rešiti ovaj slučaj tako što će ga prepustiti nadležnim sudskim organima, koji će na osnovu sudske presude doneti konačnu odluku’.

Pravda i zakon moraju biti jednaki za sve, imovinu građana Starog grada ne moze niko da otme. Ugovor koji je potpisan nakon javno objavljenog konkursa sa uslovom organizacije ATP turnira nedvosmisleno određuje obavezu zakupaca od koje ih niko ne može osloboditi. Činjenice su da u ugovoru između GO Stari grad i firme Femili Sport jasno stoji da ukoliko Femili Sport svake godine ne organizuje ATP turnir, ne plaća redovno zakupninu, opština kao zakupodavac ima obavezu da sa njima raskine ugovor – dodaje se u saopštenju i navodi da je odluka o raskidu ugovora doneta „zato što je nastupio raskidni uslov, odustanak od turnira i ne može se nikako drugačije tumačiti“.

“Uostalom, da li je na pomenutoj lokaciji bila livada najbolje znaju vlasnici, građani Starog grada koji na istoj igraju tenis poslednjih 25 godina“, zaključuje se u saopštenju Gradske opštine Stari grad.

Podsetimo, ranije danas, saopštenje je izdala i firma Femili sport.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter