0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Španci prate Daudu

Objavljeno: 22.10.13 u 12:21
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Odlične partije Abiole Daude u poslednjih mesec dana u dresu Crvene zvezde nisu promakle ni skautima evropskih klubova pa će tako Nigerijca sa švedskim pasošem sa posebnom pažnjom u narednom periodu pratiti ljudi koji preporučuju nove igrače Hetafeu i Espanjolu.

Naime, skauti ova dva kluba prema saznanjima Sporta već su rezervisali mesta u loži Marakane za predsojeći „večiti derbi“ koji je na programu za dve nedelje, kako bi se još jednom na licu mesta uverili u kvalitete robusnog napadača.

Poznato je da je Dauda praktično igrač o čijoj sudbini odlučuje sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović i ukoliko on posle Skupštine crveno-belih koja je zakazana za 25. oktobar ostane bez svoje pozicije nema sumnje da će i Nigerijac napustiti klub već u zimskom prelaznom roku, ali samo u slučaju da zainteresovani klub uplati dva miliona evra na ime obeštećenja.

Od dolaska u redove srpskog vicešampiona Dauda je na 19 utakmica postigao 10 golova što je vrlo dobar učinak za bilo kog napadača.

hotsport.rs/sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter