1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Savićević: Želim više da igram

Objavljeno: 22.10.13 u 15:20
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Da li je Slaviša Stojanović zaboravio na Vukana Savićevića? Mladi fudbaler blista na prijateljskim mečevima, a tokom prvenstvenih utakmica veći deo provede na klupi ili čak na tribinama.

„Ne znam šta da vam kažem, teško mi je. Znam da imam kvalitet, da na mom mestu igraju Milijaš i Ninković, ali… Očekivao sam da me trener uvede u subotu protiv Novog Pazara bar pri rezultatu 5:0“ – istakao je za Kurir Vukan Savićević.

Za razliku od Partizana koji se oslanja na decu iz svoje škole, Crvena zvezda ih rasteruje. Posle Jovetića, Ljajića, Markovića i Mitrovića na scenu je stupio mladi Živković.

„Ne volim kada u novinama vidim naslov tipa „Zvezdino dete otišlo i dokazalo se u drugoj sredini“. Naježim se. Ne shvatam zašto nas ne forsiraju. Ne razumem politiku kluba. Lazar Marković mi je pričao da njih u klubu trpe i kada loše igraju, a kod nas je druga priča“ – iskren je Savićević.

Savićević je letos produžio svoju vernost crveno – belima, sve do 2017. godine.

„Nastaviću samo da se borim. Želim samo da igram za moju Crvenu zvezdu. Na krauj polusezone pričaću sa predsednikom i trenerom, ali o odlasku ne razmišljam.“

hotsport.rs/kurir-info.rs

0
0

1 Komentara

  1. VUKAN JE MEDJU NASIH PET NAJBOLJIH IGRACA. NE ZNAM STA SE DESAVA PA NE DOBIJA SANSU. SAMO SE NADAM DA CE IMATI BAR JOS MALO STRPLJENJA DA ISTRPI OVO MALTRETIRANJE KOJE PROZIVLJAVA,A AKO IPAK NE BUDE DOBIJAO SANSU DAJ BOZE DA ODE IZ ZVEZDE JER JE DECKO MNOGO DOBAR IGRAC I NE ZASLUZUJE PA PROPADNE ZBOG LOPOVSKE UPRAVE I TRENERA KOJI SE NISTA NE PITA I NE SASTAVLJA TIM. HOCEMO VUKANA U IGRI,A NE NA KLUPI !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter