1
Domaći fudbal

Mihajlović: Zaslužujem veću minutažu u Zvezdi!

Objavljeno: 22.10.13 u 21:51

mihajlovic-stefan

Napadač Crvene zvezde Stefan Mihajlović tvrdi da je svojim zalaganjem zaslužio veću minutažu u crveno-belom dresu.

Od početka sezone, Stefan je dobio šest minuta protiv Javora, 16 protiv Vestmaneje i 24 u revanšu s Černomorecom, uz samo jednu celu utakmicu, u Kupu protiv Proletera. Na poslednjoj kontrolnoj utakmici protiv Vršca postigao je dva gola i time se još više nametnuo treneru Stojanoviću.

“Prijateljske utakmice znače svima nama koji imamo malu ili nikakvu minutažu da se dokazujemo. Zato smo pre određenog vremena i tražili od šefa da uvede tu praksu, jer su nam mečevi važni. Meni je svejedno ko je rival, uvek dajem sto posto, postižem golove i očekujem priliku i u prvenstvu“, istakao je Mihajlović i dodao:

“Iskreno, smatram da sam zaslužio šansu, kako radom na treninzima, tako i igrama na kontrolnim mečevima. Da, svestan sam da su moji konkurenti Dauda i Mrđa u formi, ali kada bih bar dobio priliku da se nađem među 18 igrača i eventualno uđem… Nije mi jasno zašto u situacijama kad vodimo s 3:0 ili 4:0, kad je sve rešeno, ne dobije šansu neko od nas mlađih. Ne mislim samo na sebe, evo recimo Vukan Savićević je protiv Pazara presedeo na klupi… A svakom od nas bi značilo 15-20 minuta da pokažemo koliko možemo“, rekao je napadač Zvezde.

hotsport.rs/Novosti

0
0

1 Komentara

  1. Decko je potpuno u pravu! On i Vukan su ocigledno u pogresnom klubu. kad bi bili u komsijskom klubu, verujte vec bi se sada u Evropi o njima pricalo. Ako imaju sansu neka sto pre razgule!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter