0
Fudbal

Italijani se otimaju za Đorđevića

Objavljeno: 22.10.13 u 14:04

filip-djordjevic-pozdrav

Činjenicu da srpskom reprezentativcu Filipu Đorđeviću na kraju ove sezone ističe ugovor sa Nantom žele da iskoriste italijanski klubovi koji bi proverenog centarfora želeli da dovedu za džabe.

Posle Fiorentine, Udinezea i Bolonje u red za drugog strelca Šampionata Francuske stali su Torino i Lacio koji bi ga rado videli u svom timu, prenosi Sport Medijaset. Namera italijanskih klubova je da u zimskom prelaznom roku potpišu predugovor sa Đorđevićem kako bi ga obavezali da na leto dođe baš kod njih i tako preduhitrili premijerligaše i veće francuske klubove koji se takođe interesuju za srpskog napadača.

Đorđević je svojim golovima Nantu doneo plasman u elitu, a ove sezone je već šest puta tresao mrežu rivalskih ekipa odnosno samo jednom manje od Radamela Falkaoa koji je na čelu liste strlaca, ali uz dva gola sa bele tačke, dok je centarfor „kanarinaca“ sve svoje golove dao iz igre.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter