0
Evropske lige

Ferguson: Vidić hteo da ide u rat na Kosovo!?

Objavljeno: 22.10.13 u 16:50

ferguson-vidic

Autobiografija sada već bivšeg menadžera Mančester Junajteda Ser Aleksa Fergusona u utorak je i zvanično predstavljena javnosti, a ono što je za nas najzanimljivije je kako je Škot u svom delu opisao  Nemanju Vidića. Strog, mračan i beskompromisan, bile su tri reči kojima je Ferguson predstavio nekadašnjeg kapitena naše reprezentacije.

Škotlanđanin je prepričao i jednu zanimljivu situaciju u kojoj je bivši fudbaler Crvene zvezde pokazao spremnost da se van terena bori za svoju otadžbinu.

„Vidić je bio strog, mračan i beskompromisan tip. Prišao mi je 2009. godine i rekao da će ga možda pozvati u vojsku. Kada sam ga zabrinuto pitao kako to misli, odgovorio mi je: ‘Kosovo. Idem, to je moja dužnost’. Imao je taj pogled u očima“ – napisao je Ferguson u autobiografiji, mada bi ovu rečenicu trebalo uzeti sa velikom dozom rezerve jer te godine nije pretio nikakav rat između Srbije i takozvanog Kosova.

Ferguson je poerd Vidića u svojoj autobiografiji opisao brojne fudbalere sa kojima je radio tokom karijere, a zanimljivo je da je po njegovim rečima samo Dejvid Bekam želeo da postane popularan i van fudbalskog terena.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter