0
Evrokupovi

CSKA dočekuje Siti na ‘ledini’

Objavljeno: 22.10.13 u 16:38

teren-himki-arena

Meč 3. kola Lige šampiona između moskovskog CSKA i Mančester Sitija na programu je u sredu od 18.00 časova po srednjeevropskom vremenu, a prema odluci UEFA „armejcima“ je dozvoljeno da „građane“, za razliku od duela sa Viktorijom iz Plzenja koji je odigran na sadionu Petrovski u Sankt Peterburgu, građane dočekaju u Podmoskovlju na „Himki Areni“.

Međutim, poslednji snimci koji stižu sa ovog stadiona jasno govore da je ruska zima već ostavila veliki trag na terenu pošto travnata podloga više ne bi mogla tako da se nazove jer je površina daleko više ogoljena nego prekrivena travom.

Pored rane zime i hladnog vremena glavni razlog zbog kojeg je teren ovakav kakav jeste je i veliki broj utakmica koje su ove jeseni odigrane na njemu pošto pored CSKA i moskovski Dinamo ovde igra svoje domaće utakmice, a čak su i seniorska i mlada reprezentacija Rusije na dva meča gostili svoje rivale na „Himki Areni“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter