0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Bogićević definitivno ostaje na klupi Javora

Objavljeno: 22.10.13 u 12:46
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kao što smo u nedelju već najavili prenevši izjavu sportskog menadžera Javora Nikole Lišanina da klub iz Ivanjice neće prihvatiti ponuđenu ostavku trenera Bogića Bogićevića to se i desilo pošto je Upravni odbor ovog kluba odlučio da iskusni stručnjak ostane šef stručnog štaba.

„Deset godina se takmičimo u ovom rangu, nismo neiskusni, tačno znamo kakva smo pojačanja doveli u prelaznom roku i sigurni smo da će to rezultirati bodovima i pobedama. Svima se desi da vežu nekoliko poraza, uđu u lošu seriju, ali kada postoji sinhronizacija u radu, razumevanje i kvalitet, na kraju mora biti dobro. Jednoglasni smo u podršci Bogićeviću, želimo takvog trenera u klubu i sigurni smo da će rezultati uskoro doći“ – naveo je Lišanin u izjavi za Tanjug.

Javor je posle devet kola u Jelen Superligi tek na 14. mestu iako je pred svojim navijačima savladao Crvenu zvezdu, a u Humskoj remizirao sa Partizanom. Međutim, loši rezultati u ostalim utakmicama kulminirali su subotnjim porazom od Rada nakon kojeg je Bogićević kao moralni čin ponudio ostavku na mesto trenera.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter