0
Evropske lige

Zašto Žoze brani sinu da bude golman?! (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.13 u 23:45

Murinjo sa sinom

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo nakon subotnje utakmice svog tima protiv Kardifa poručio je svom sinu da ne bude više golman i da promeni poziciju u timu.

Naime, Portugalca je gostujući golman posebno razbesneo zbog konstantnog odugovlačenja kada je lopta bila u njegovom posedu.

“Da sam na mestu navijača koji su platili kartu da dođu na stadion, bio bih nezadovoljan zbog toga što je golman Kardifa svaki prekid izvodio u proseku 21.5 sekundi. To je jednostavno gubljenje novca. Kada to pomnožite sa brojem prekida, dobijete igru od 55 ili 60 minuta, a utakmica traje 90. U situaciji kada mu je Eto izbio loptu, on je već držao pet ili šest sekundi. Možda pravila kažu da je to faul nad golmanom, ali ja mislim da je to bio prekršaj Kardifovog čuvara mreže“, rekao je Murinjo i u svom stilu se nadovezao:

“Kada sam stigao kući, prvo što sam rekao sinu koji voli golmansku poziciju je ‘pogledaj onaj gol i ne glupiraj se“, poručio je Žoze svom sinu, a pogledajte na šta je ciljao:

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter