0
Evrokupovi

‘Tata’: Mesi potpuno spreman, očekujemo da odigra kako ume

Objavljeno: 21.10.13 u 22:42

Leo Mesi

Trener Barselone Herardo ‘Tata’ Martino potvrdio je da je najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi spreman da odigra celu utakmicu sa Milanom u Ligi šampiona.

Mesi je pre tri nedelje doživeo lakšu povredu mišića zbog čega je dvadesetak dana trenirao odvojeno od ekipe, ali je u subotu u Pamploni odigrao poslednjih 25 minuta u remiju sa Osasunom.

“Mislim da je Mesi potpuno spreman. Nisam želeo da rizikujem da igra u Pamploni od početka, malo smo ga testirali da vidimo kako se oseća. Oporavio se mnogo brži nego što smo očekivali. Kada je on na terenu, onda se od njega očekuje samo maksimum i da reši utakmicu“, izjavio je Martino, koji je potom pohvalio Milan.

“Siguran sam da će moji igrači, kao što su i prošle godine, u meč ući sa maksimalnim poštovanjem prema klubu kakav je Milan. Svakako da neće potceniti našeg rivala i da ćemo izaći na teren svesni da do pozitivnog rezultata možemo samo ako odigramo najbolje što umemo“, naglasio je Martino.

Utakmica Milan – Barselona na programu je u utorak u 20.45.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter