0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Od srede karte za Partizan – Nanter

Objavljeno: 21.10.13 u 18:04
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prodaja ulaznica za meč drugog kola Evrolige između Partizana i Nantera zakazana je sredu i četvrtak na blagajni južne tribine Partizanovog stadiona. 

Blagajna će biti otvorena 10.00 do 15.00, a zainteresovani mogu kupiti najviše četiri karte, uz obavezan prikaz ličnog dokumenta na uvid.

U prodaji će biti ukupuno 1800 karata, 1000 za tribine i 800 za parter. Cena ulaznica je 1000 dinara za tribine i 2000 dinara za parter. Kapacitet hale biće proširen za dodatnih 800 mesta.

“Zbog velikog interesovanja i velikog značaja utakmice Partizan NIS – Nanter, Uprava kluba je odlučila da proširi kapacitet dvorane Pionir postavkom montažne tribine u Parteru 4. Samim tim kapacitet hale će biti povećan za 800 mesta u parteru. Ista montažna tribina je bila postavljena i u sezoni 2009/2010 na utakmici Partizan – Barselona u Top 16 fazi. U ovoj sezoni na svim utakmicama Evrolige u hali Pionir kapacitet Partera 4 će biti proširen.

Prilika da u Pioniru bude značajnije više onih koji žele da bodre najmlađi tim u najboljem klupskom takmičenju Evrope bio je prioritet u donošenju ovakve doluke. Hala Pionir i navijači Partizana su poznati širom Evrope zbog atmosfere koju prave, podrška koju pružaju svom timu daje vetar u leđa ‘crno-belima’, a za protivnike beogradska dvorana postaje teško osvojiva tvrđava.

Kupovinom ulaznice navijači će biti u prilici da prate najbolju evropsku klupsku košarku i pomognu svom klubu koji u ovoj sezoni treba njihovu podršku više nego ikada ranije. Sezonu smo počeli pod sloganom „Zajedno možemo sve“, a poseta utakmicama ABA lige je pokazala da Partizan ima vernu publiku koja je samo potvrdila našu poruku. Prva evroligaška utakmica u sezoni je prilika da još jednom zajedno potvrdimo tradiciju, pokažemo zašto je priča o atmosferi na utakmicama kluba iz Humske obišla Evropu i svet“, navodi se na sajtu kluba.

Utakmica Partizan – Nanter na programu je u petak od 19.00.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter