0
Domaći fudbal

JSL: Nema više neporaženih, Partizan sam na čelu

Objavljeno: 21.10.13 u 14:19

Jelen-Superliga2

Nakon odigranog 9. kola Jelen Superlige više nema nepporaženih ekipa jer je bez tog statusa ostala i Vojvodina koje je na svom terenu poražena od Slobode.

Generalno gledano u ovom kolu nije bilo iznenađenja, osim eventualno pobede Rada u Ivanjica koji je obeležio povratak Urođa Đurđevića na teren. Mladi napadač ‘građevinara’ bio je strelac oba pogotka na tom meču pa se još jednom pokazalo da Rad sa njim i bez njega nije ni približno ekipa istog kvaliteta.

Inače prednost domaćeg terena nije igrala veliku ulogu u 9. kolu jer su sam Crvena zvezda, Donji Srem i Napredak sačuvali bodove, a od toga je pobedu ostvarila samo Zvezda.

Postignuto je ukupno 25 golova, a od toga šest na Marakani na utkamici beogradskih crveno – belih i Novog Pazara

Lider Partizan sada ima dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Čukarički i četiri više u odnosu na večitog rivala. Izabranici Vuka Rašovića posle dva kiksa prikazali su sigurnu igru na vrućem gostovanju u Jagodini odkle su odneli ceo plen.

Rezultati:

Untitled-5

Tabela nakon 9. kola:

Untitled-4

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter