0
Evropske lige

Janković: Što duže održati sjajnu formu

Objavljeno: 21.10.13 u 11:23

jankovic

Fudbaleri Verone iz kola u kolo nastavljaju da oduševljavaju ljubitelje fudbala na Apeninskom poluostrvu. Ekipa za koju od ove sezone nastupa Boško Janković u 8. kolu na svom terenu savladala je Parmu rezultatom 3:2 i trenutno se nalazi na četvrtoj poziciji Serije A sa 16 osvojenih bodova, samo tri manje od drugoplasiranog Napolija.

– Odigrali smo još jednu vrhunsku utakmicu i tako nastavili naš uspešan niz. Trijumfom protiv Parme smo pokazali da sve što smo postigli do sada nije bilo slučajno. Imamo sjajnu atmosferu, igramo izvanredan fudbal i samo da tako nastavimo što duže – rekao je Janković.

Srpski fudbaler zaigrao je u završnici duela protiv Parme. Ušao je u igru pri rezultatu 2:2, da bi Žorginjo sa bele tačke nekoliko minuta kasnije doneo pobedu Veroni. Janković kaže da ekipa treba da zadrži staloženost i da nastavi da igra u ovom ritmu.

-Drago mi je da sam bio na terenu i delom učestvovao u novom trijumfu. Pravi smo tim, svi dišemo kao jedan. Raduje me dobra forma ekipe. Međutim mislim da ne treba previše da letimo i krenemo odmah da razmišljamo o Ligi šampiona. Bitno je da idemo iz utakmice u utakmicu i na prvom mestu osiguramo opstanak u seriji A. Sve preko toga je veliki bonus za sve nas – istakao je Janković.

Verona je u novom šampionatu upisala pet pobeda, jedan remi i dva poraza i to od lidera i trećeplasirane ekipe Rome i Juventusa. Tim iz grada ljubavi zabeležio je treći vezani trijumf, pošto je pre Parme pobedio i Đenovu i Livorno. U narednom kolu u subotu tim Boška Jankovića očekuje teško gostovanje u Milanu ekipi Intera.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter