0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Đurić nudi novi ugovor golmanu: Stojke je naš čovek!

Objavljeno: 21.10.13 u 21:25
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Predsednik Partizana Dragan Đurić potvrdio je da klub razmatra opciju o produžetku saradnje sa golmanom Vladimirom Stojkovićem.

Iako je Stojković letos bio na pragu odlaska, a umesto njega i doveden Milan Lukač, reprezentativni golman je jedan od najboljih pojedinaca u timu Vuka Rašovića tokom jesenjeg dela sezone.

“Stojke je naš stopostotno, uvek je bio maksimalno korektan. Videćemo još, sešćemo razgovaraćemo kako bi pronašli najbolje rešenje. Ne bi trebalo zaboraviti da imamo i Milana Lukača“, istakao je Đurić i dodao:

“Najbolja bi svakako opcija bila da Stojković potpiše novi ugovor kako bi kasnije od prodaje korist imali i Partizan i on. Otvoreni smo za razgovor, ponoviću Stojković je naš čovek i verujem da ćemo uspeti da dođemo do rešenja koje je najbolje za sve“, izjavio je Dragan Đurić.

Podsetimo, Stojkoviću ugovor sa Partizanom ističe u decembru i u zimskom prelaznom roku biće slobodan u izboru nove sredine.

hotsport.rs/Novosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter