0
Košarka

Anđušić o interesovanju Igokee: Biram najbolju opciju

Objavljeno: 21.10.13 u 21:14

Danilo Anđušić

Košarkaš italijanskog Virtusa Danilo Anđušić potvrdio je da će ovu sezonu provesti na pozajmici, ali još uvek nije želeo da otkrije u kom klubu će nastaviti karijeru.

Od trenutka kada je završio sa reprezentativnim obavezama, Danilo Anđušić je trebalo da se priključi pripremama bolonjskog Virtusa, međutim odlučio je da ovu sezonu provede na pozajmici. Poslednji zainteresovani klub za njega je Igokea iz Laktaša.

“Dogovorio sam se sa Virtusom da idem na pozajmicu ove sezone. Sada se trudim da izaberem najbolji klub. Postoji dosta zainteresovanih ekipa, među njima je i Igokea, ali ništa nije gotovo. Sve će se znati u narednih nekoliko dana“, rekao je Anđušić.

Član zlatne generacije momaka rođenih 1991. godine, seniorsku karijeru počeo je u dresu Hemofarma, potom je prešao u Partizan, da bi posle godinu dana napustio Humsku i otišao u Bolonju.

hotsport.rs/Žurnal

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter