0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Pekarić imao lakši potres mozga

Objavljeno: 20.10.13 u 10:29
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Defanzivac Novog Pazara Nino Pekarić završio je u Urgentnom centru posle sudara sa golmanom Bobanom Bajkovićem na meču sa Crvenom zvezdom koji je njegova ekipa izgubila sa 5:1.

Pekarić je u 25. minutu iznet sa terena, a ustanovljen mu je lakši potres mozga zbog čega će morati da miruje u narednom periodu.

„Pekarić je sve vreme bio u svesnom stanju, iako blago dezorijentisan. Urađena mu je potpuna dijagnostika, konstatovan je lakši potres mozga, a zbog ponovljenog udara stavljena mu je ‘kragna’ i određeno strogo mirovanje. Pušten je na kućno lečenje, a nadamo se da će se brzo oporaviti i početi sa treninzima“, izjavio je fizioterapeut Novog Pazara Jasmin Džogović.

Ovo je Pekariću drugi potres mozga u ovoj sezoni. Nepunih mesec dana ranije u meču protiv Javora korpulentni štoper je zbog sudara sa protivničkim igračem u 15. minutu napustio teren, a kasnije mu je ustanovljen lakši potres mozga.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter