0
Fudbal

Trifunović strelac za Liaoning

Objavljeno: 19.10.13 u 13:37

image

Srpski centarfor odličan, uprkos porazu svoje ekipe od Gvižua.

Srpski fudbaler Miloš Trifunović upisao se u strelce za Liaoning na gostovanju četvrtoplasiranom Gvižu Reneu. Ekipa Liaoninga poražena sa 4-2, a Trifunović je bio strelac drugog gola za svoj tim, u sudijskoj nadoknadi.

Domaćin je jedna od ekipa koja se bori za učešće u azijskoj Ligi šampiona, dok je Liaoning na sredini tabele, sa ambicijom da se bori za peto mesto.

Utakmica je dobro počela za ekipu srpskog fudbalera, pošto su poveli već u drugom minutu pogotkom Čamange. Ipak, domaćini su preokrenuli i prešli u vođstvo već do poluvremena, da bi u samu završnicu ušli sa nedostižnih 4-1. Ipak, Trifunović je uspeo da postigne svoj peti gol u sezoni i trenutno je treći strelac ekipe.

Trifunović je karijeru počeo u Javoru iz Ivanjice, da bi zatim dve sezone proveo u Crvenoj zvezdi. Nakon toga je imao izuzetno uspešnu sezonu za Bunjodkor, da bi prošle godine prešao u Liaoning Huvin, za koji je u debitantskoj kampanji postigao osam golova.

Hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter