0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

Radonjić: Moramo da stvorimo kontinuitet tokom igre

Objavljeno: 19.10.13 u 15:22
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Samo tri dana nakon utakmice 1. kola Evrolige,  Crvena zvezda Telekom sprema se za novi izazov u Jadranksoj ligi.

Crveno-beli gostuju u Ljubljani ekipi Olimpije koja u dobrom raspoloženju dočekuje sledeći meč pošto su savladali solidnu ekipu Varezea, iako su bili u zaostatku sve do poslednje četvrtine.

Da ekipi sa Malog Kalemegdana neće biti lako svestan je i trener Dejan Radonjić, koji ističe da trenutna pozicija Slovenaca na tabeli ABA lige nije realna slika njihovog kvaliteta:

“ Olimpija je imala loš start, ali to nije pravi pokazatelj njihove snage. Oni su na početku imali dosta problema u ABA ligi zbog nedostatka plejmejkera, ali i to su rešili pre utakmice sa nama tako što su doveli Vladovića. Takođe, u Evrokupu savladali veoma jaku ekipu, Vareze, i sigurno je da će želeti da nastave u tom ritmu. Na nama je da odigramo dobro u odbrani“ rekao je trener crveno-belih, a zatim je kratko istakao šta će zahtevati od svojih izabranika da isprave u igri u odnosu na proteklu utakmicu:

“ Moramo da ispravimo neke stvari u odbrani i da intervale dobre defanzive, kojih je bilo u utakmici sa Lokomotivom, produžimo na veći deo utakmica. Veoma je važno da ostvarimo kontinuitet u igri koji nismo imali u prošlom meču“  zaključio je Radonjić.

Početak utakmice između Olimpije i Crvene zvezde Telekom zakazan je za nedelju od 17 časova u hali Stožice.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter