0
AdmiralBet ABA Liga

Nikolić: Put do pobede vodi preko dobre odbrane

Objavljeno: 19.10.13 u 10:58

Nikolic

Trener košarkaša Radničkog iz Kragujevca Miroslav Nikolić rekao je danas da njegov tim očekuje izuzetno teška utakmica u četvrtom kolu Jadranske lige protiv Igokee u Aleksandrovcu.

„Igokea je veoma neugodan protivnik i sigurno je da nas čeka izuzetno težak zadatak. Idemo na noge timu koji je prošle sezone završio na prvom mestu posle ligaškog dela. Trener Dragan Bajić napravio je rezultat vredan svakog respekta. Po kvalitetu smo tu negde, međutim ne treba zaboraviti da je Igokea daleko iskusniji tim. Uz to, igra kod kuće i sigurno da je zbog toga u prednosti“, rekao je Nikolić, a preneo sajt kluba iz Kragujevca.

On je dodao da će ključ uspeha Radničkog na ovom meču biti dobra odbrana.

„Za razliku od rivala, kod nas samo Marinović i Lešić imaju iskustvo igranja u regionalnom takmičenju. Kada odigramo odbranu na najvišem nivou, možemo sa svima da se nosimo. To smo najbolje pokazali na gostovanju Ciboni. Očekujem da moji igrači ponove takvu igru, da iz kvalitetne defanzive postignemo što više lakih poena. To je put do pobede“, poručio je Nikolić.

Utakmica između Igokee i Radničkog igra se sutra od 19 sati u Aleksandrovcu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter