0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

JSL: Preokret Slobode na Karađorđu, Čuki samo bod

Objavljeno: 19.10.13 u 18:00
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

 Utakmicama 9. kola  posle dvonedeljne pauze nastavljena je Jelen Superliga.

Tri utakmice počele su u terminu od 15 časova i na njima je viđeno deset golova. Možda pomalo iznenađujuće Rad u Ivanjici pobedio Javor sa 1:2, a oba gola za ‘građevinare’ postigao je povratnik u ekipu Uroš Đurđević. Strelac počasnog gola za Ivanjičane bio je Sotirović.

Na Karaburmi Radnički iz Kragujevca protiv OFK Beograda pobedio sa 2:3 (0:2). Dva golova za tim iz ‘srpskog Detroita’ postigao je Knežević, a jedan iskusni Spalević, dok su strelci za OFK bili Dražić i Jovan Damjanović.

U Pećincima su svoj meč odigrali Donji Srem i Čukarički, a rezultat je na kraju glasio 1:1 (0:0). Stojiljković je doveo Čukarički do prednosti na ispod 15 minuta pre kraja utakmice, da bi Lakić-Pašić na samom kraju meča izvukao bod za domaće.

Velike bodoved iz Novog Sada odnela je užička Sloboda koja je sa 1:2 (1:1) pobedila favorizovane Novosađane. Kaluđerović je doveo domaće u vođstvo, da bi Žeravica izjednačio, a preokret i bodove gostima obezbedio je Jovanović.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Novi Pazar danas od 18 časova, a videćemo kako će stvari izledati na našem najvećem stadionu imajući u vidu događaje iz prethodne nedelje kada su igračima vandali polupali automobile na klupskom parkingu.

Poslednji meč u subotu igra se od 19 časova, kada Napredak u u Kruševcu dočekuje Radnički iz Niša. Beogradski Partizan u nedelju gostuje ekipi Jagodine.

Jelen Superliga, 9. kolo:
Subota, 19. oktobar
OFK Beograd – Radnički 1923 2:3 (0:2)
Donji Srem – Čukarički 1:1 (0:0)
Javor – Rad 1:2 (0:2)
Vojvodina – Sloboda Užice 1:2 (1:1)
Crvena zvezda – Novi Pazar 18.00
Voždovac – Spartak 18.00
Napredak – Radnički Niš 19.00
Nedelja, 20. oktobar
Jagodina – Partizan 15.00

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter