0
Ostali sportovi

Anahajm i Vinipeg na penale (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.13 u 08:59

Dve utakmice odigrane su u noći između petka i subote u kanadsko – američkoj hokejaškoj ligi.

nhl

Na svom ledu Ahajam Daksi ugostili su Kojote iz Finiksa. U regulranom toku rezultat je bio 2:2, a pošto prdužetaka nije bilo golova usledila je penal serija u kojoj su domaći bili spretniji.

Golmani su na ovom susretu zaista briljirali. Mrežu Kojota sjajno je štitio Majk Smit i upisao 36 odbrana, dok je na golu Daksa stajo Švajcarac jonas Hiler koji je 32 puta zaustavio pokušaje gostiju.

Čini se da je znatno uzbudljivije bilo u Vinipegu gde su Džetsi takođe nakon penala stigli ddo pobede nad Sent Luis Bluzom. Nakon regularnih 3:3, produžeci nisu doneli pobednika, pa su o tome odlučivali penali nakon kojih je domaća publika mogla da se raduje.

A nije izgeldalo tokom utakmice da će domaćini biti ti kojii će slaviti. Imali su Bluzeri prednost od dva gola na oko 15 minuta pre kraja utakmice, ali su Džetsi uspeli da stignu do izjednačenja.

Rezultati:
Anahajm – Finiks 3:2 (penali)
Vinipeg – Snet Luis 4:3 (penali)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter