0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Partizan će se žaliti na odluku Višeg suda

Objavljeno: 18.10.13 u 10:11
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kao što je bilo i očekivano Jugoslovensko sportsko društvo Partizan će se žaliti na odluku Višeg suda u Beogradu koje je poslednjom presudom stadion u Humskoj ulici dodelio Ministarstvu odbrane Republike Srbije.

Na sastanku Upravnog odbora JSD Partizan održanom u četvrtak zauzet je jedinstven stav svih članova da je stadion vlasništvo crno-belih i da će zbog toga biti podneta žalba Višem sudu.

„Obratićemo se javnosti putem zvaničnog saopštenja. Rešili smo da uložimo žalbu, jer smatramo da je pravda na našoj strani. Prilikom donošenja odluke nismo imali dilemu“ – naglasio je Ratomir Babić, potpredsednik fudbalskog kluba Partizan u izjavi za Žurnal.

Sastanku su prisustvovali i Partizanovi advokati – Miloš Kostić i Ilija Dražić, inače članovi Skupštine fudbalskog kluba, dok je umesto opravdano odsutnog Duška Vujoševića, predsednika JSD Partizan, sednicom predsedavao Milan Obućina, generalni sekretar.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter