in , ,

Nevena Ignjatović počinje pripreme

Nevena Ignjatović

Nevena Ignjatović sutra odlazi na pripreme na glečer Meltaler u Austriji, jer su zahvaljujući podršci medija prikupljena sredstava za putne trošlove, saopštio je danas PR tim najbolje srpske skijašice, prenosi Tanjug.

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas sa predsednikom Skijaškog saveza Srbije Dimitrijem Paunovićem i predstavnicima skijaške olimpijske reprezentacije Srbije.

Predsednik Nikolić je sa njima razgovarao o pripremama za Zimske olimpijske igre u Sočiju i o problemima sa kojima se susreću tokom tih priprema.

“Predsednik Nikolić nam je rekao da će nam pomoći i da će učiniti sve da se više pažnje usmeri ka nama, zimskim olimpijcima. Veoma mi je drago što sam danas imala čast da upoznam predsednika Nikolića i da sa prijema izađem sa jako pozitivnim utiscima i dodatnom nadom u uspeh”, rekla je Nevena Ignjatović.

Predsednik Srbije je tokom razgovora istakao da je neprirodno da Srbija ima izuzetno talentovane skijaše, a da izostaju veći rezultati i ocenio da je očigledan razlog za takvo stanje nedostatak adekvatnih uslova, što je problem koji se u mnogim sportovima mora hitno rešavati.

hotsport.rs/tanjug.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Borković: Moj cilj je da vozim WTCC (FOTO)

Maradona dužan 39 miliona evra za porez