0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Dodić: Šampion poseban motiv

Objavljeno: 18.10.13 u 20:15
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je danas da će njegov tim jurišati na pobedu i osvajanje sva tri boda na utakmici protiv Partizana, u devetom kolu Superlige Srbije, prenosi Tanjug.

„Sve što radimo je s ciljem da dobijemo svaku utakmicu, a poseban motiv imamo protiv šampiona i lidera prvenstva Partizana. Svesni smo, međutim, da će to biti neizvesna i veoma teška utakmica budući da smo mi u odličnoj formi, a Partizan želi da potvrdi vođstvo na tabeli“, izjavio je Dodić na redovnoj konferenciji za medije.

On je naveo da bi eventualni trijumf nad crno-belima doneo Jagodincima dodatno samopouzdanje u nastavku sezone.

„S obzirom na dešavanja u dosadašnjem toku prvenstva, izgleda da je svaka utakmica derbi, tako je i protiv Partizana. Nama bi mnogo značilo da pobedimo i približimo se lideru na dva boda, što bi bilo veliko ohrabrenje pred nova iskušenja“, konstatovao je šef stručnog štaba Jagodine, izrazivši uverenje da će Beograđani u nedelju istrčati u najjačem sastavu.

„Prošle godine je ovde bio pravi derbi, Partizan je dobio utakmicu sa 1:0, a mi smo sada željni revanša. Takođe očekujemo da će utakmica biti odigrana u sjajnom ambijentu, slično kao 15. oktobra na meču između reprezentacija Srbije i Makedonije. Želimo da u fudbalskom spektaklu damo sve od sebe i očekujem tri boda“, poručio je Dodić.

Prvotimac Jagodine Filip Arsenijević takođe veruje u uspeh svog tima, istakavši da je protiv Partizana pobeda „imperativ“.

„Očekuje nas veoma teška utakmica, obostrano značajna za obe ekipe. Partizan će posle par slabih rezultata pokušati da se vrati na pravi kolosek, dok bi se mi pobedom popeli na sam vrh tabele, što nam je cilj i što su nam ambicije u ovom prvenstvu“, rekao je Arsenijević.

On upozorio da na Partizan „ne treba trošiti mnogo reči“.

„Ako trenutno i nisu u željenoj formi, činjenica da su prvi na tabeli dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Ipak, mi smo imali dve nedelje da se pripremimo za ovu utkamicu, motiv nam sigurno neće manjkati“, kazao je Arsenijević, podsetivši da je Jagodina poslednjih šest utakmica bez poraza.

„Želimo da nastavimo u tom ritmu. Mnogo bi nam značilo da navijači dođu u što većem broju i podrže nas na ovoj važnoj utakmici“, zaključio je Arsenijević.

Meč između Jagodine i Partizana igra se u nedelju na Gradskom stadionu pod Đurđevim brdom sa početkom od 15 sati.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter