0
Fudbal

Sušić: Srbija najveće razočarenje

Objavljeno: 17.10.13 u 19:47

safet-susic

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić smatra da je selekcija Srbije najveće razočaranje u kvalifikacijama za SP 2014 od ekipa sa prostora bivše Jugoslavije. 

Njegova selekcija direktno se plasirala u Brazil, a Hrvatska će to pokušati preko baraža. Srbija je kao treća u grupi ostala bez plasmana.

„Razočarenje je sigurno Srbija jer po kvalitetu su oni trebali da igraju možda baš ne za prvo, ali za drugo mesto sigurno. Vrlo brzo su otpali, ne znam iz kojih razloga. Što se tiče ostalih, za Crnu Goru nije neuspeh treće mesto. Oni su imali samo jedan kiks kada su izgubili kući od Ukrajine 4:0. Makedonija verovatno nije mogla više, a Slovenija je čini mi se poražena u jednom meču od Islanda kada je izgubila sve šanse da bude među prve dve ekipe. Dakle, po mom mišljenju je jedino razočaranje reprezentacija Srbije jer je po kvalitetu trebalo bar da se do poslednjeg kola bori za drugo mesto“ objasnio je Sušić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter