0
Evrokup

Duvnjakova MVP partija protiv Kragujevčana

Objavljeno: 17.10.13 u 17:42

pettway-duvnjak

Uroš Duvnjak, prvotimac atinskog Panioniosa, razbio je kragujevački Radnički na premijeri u Evrokupu (77:72), pošto je imao respektabilan MVP indeks – čak 30, a u statistiku upisao 19 poena, šest skokova, četiri asistencije, tri ukradene i samo jednu izgubljenu loptu.

-S obzirom na to da je ovo početak Evrokupa, bilo je jako važno da startujemo pobedom, naročito na domaćem terenu. Ekipa Radničkog je jako kvalitetna, predstavlja spoj mladih talentovanih i iskusnih igrača, sa Marinovićem kao pravim vođom. Prvi cilj nam je bio da zaustavimo upravo njega, jer je najiskusniji i najbolji igrač Kragujevčana. Imali smo tokom meča neke oscilacije, ali smo, u principu, ostvarili ono što se od nas tražilo i otvorili sezonu pobedom – objašnjava Duvnjak.

Uroš je veliki optimist, naročito posle startnog trijumfa protiv Radničkog.

-Mi u svakom slučaju idemo na pobedu u svakoj utakmici. Grupa je dosta jaka, već u sledećem kolu idemo na teško gostovanje Spartaku iz Sankt Petersburga. Trudimo se iz dana u dan da radimo na detaljima i unapredimo igru. Imamo dosta samopouzdanja i očekujem pozitivne rezultate – kaže Uroš Duvnjak, najbolji igrač Panioniosa.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter