0
ATP

Tipsarević: Hačanov je sjajno servirao

Objavljeno: 16.10.13 u 21:29

tipsarevic-profil

Srpski teniser Janko Tipsarević doživeo je težak poraz na početku turnira u Moskvi gde ga je u dva seta savladao 17-godišnji Karen Hačanov.

Janko smatra da je Rus sjajno servirao i da mu nije dozvolio šansu za brejk.

„Karen za svoje godine zaista udara snažno. Vidi se da ima sve predispozicije da fizički još napreduje u budućnosti. Siguran sam da će postati dobar igrač. Odlično je servirao i nije mi dao nikakve šanse da napravim brejk i stignem do preokreta“, izjavio je Tipsarević nakon poraza.

Sa druge strane, Hačanov je bio presrećan zbog najvećeg podviga u svojoj kratkoj karijeri i plasmana u četvrtfinale Kupa kremlja.

„Znao sam da Janko ima malih problema sa povredom, uverio sam se u to u prvom setu. Bilo mu je veoma teško da pronađe pravi ritam. On se od početka meča trudio da igra svoju igru, ali ga je moj servis sprečavao“, rekao je Hačanov.

Rus je potom otkrio jednu zanimljivost.

„Kada je Tipsarević 2011. osvojio trofej u Moskvi ja sam mu bio sparing partner. Setio se toga posle meča i čestitao mi na pobedi“, dodao je Hačanov.

Mladi Rus igraće u četvrtfinalu protiv boljeg iz duela Ive karlovića i Denisa Istomina.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter