0
Evroliga

Pašutin: Pobedićemo Zvezdu ako plan sprovedemo u delo

Objavljeno: 16.10.13 u 18:45

Pasutin

Trener Lokomotive Jevgenij Pašutin izjavio je da njegovu ekipu očekuje teško gostovanje na početku Evrolige, ali da može do trijumfa.

„Zvezda je tim koji ima karakter, imaće podršku navijača u jednoj u najvećih arena u Evropi, što će nam dodatno otežati posao. Svi naši igrači su zdravi i spremni za utakmicu. Imamo velike šanse da pobedimo, ako plan sprovedemo u delo“, izjavio je trener Lokomotive.

Pašutin smatra da posebnu pažnju njegovi izabranici moraju da obrate na Zvezdinu odbranu.

„Posebno su jaki na spoljnoj liniji, koju predvode Šilb, Dženkins i Nelson. Moraćemo da obratimo pažnju na njihovu odbranu. Ne treba zaboraviti ni Bobana Marjanovića. Imao sam prilike da se uverim u njegove odbrambene sposobnosti dok je igrao za CSKA“, konstatovao je Pašutin.

Bek ruske ekipe Sergej Bikov očekuje trijumf u Kombank areni.

„Zvezda je dugo čekala da zaigra u Evroligi i željni su elitne košarke. Bez obzira na situaciju ovo je odlična prilika da zabeležimo pobedu na strani, što je izuzetno važno u grupi sa ovako jakim protivnicima“, poručio je Bikov.

Utakmica 1. kola Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Lokomotive Kuban na programu je u četvrtak od 19 časova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter