0
Evroliga

Paskval: Vujoševićev rudnik je neiscrpan

Objavljeno: 16.10.13 u 13:51

cavi-paskval

Trener košarkaša Barselone Ćavi Paskval uoči duela njegovog tima protiv Partizana u meču 1. kola Evrolige dao je intervju za Informer u kojem se veoma pohvalno govorio o crno-belima i filosofiju rada čelnika srpskog kluba.

„Trener Vujošević iz godine u godinu pravi velika dela s mladim igračima. Imam veoma dobre odnose s njim. Svake godine igrači iz Partizana odlaze u jače klubove i NBA ligu. Međutim, on ipak uspe da napravi kvalitetan tim, njegov rudnik je neiscrpan“ – najpre je Paskval pričao o svom kolegi.

Usledilo je pitanje o duelu dva tima.

„Spremni smo! Jedva čekamo da počne veliko takmičenje kakvo je Evroliga. Partizan je veoma mlada i talentovana ekipa, napravili su tim za budućnost koji će iz godine u godinu sve više napredovati.“

Pored sportskog dela Paskval se osvrnuo i na navijače Partizana koji su jedinstveni u Evropi.

„Bez razmišljanja, ambijent u „Pioniru“ je najbolji u Evropi. Navijači Partizana su jedinstveni, neverovatni. Očarava me ponašanje navijača tokom cele utakmice“ – iskren je bio mladi stručnjak.

Na kraju intervjua Paskval je pohvalio i našu seniorsku reprezentaciju, koja je iako najmlađa na Eurobasketu u Slovniji pružila vrlo dobre partije, uz poruku da bi naš Savez morao da istrpi ovu generaciju koja bi mogla da donese velike rezultate našoj zemlji.

Meč između Barselone i Partizana na programu je u četvrtak od 20.45 časova.

hotsport.rs/Informer

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter