1
Domaći fudbal

Partizan ostao bez još jednog bisera

Objavljeno: 16.10.13 u 09:27

stefan-ilic

Fudbalski klub Partizan i dalje nastavlja da se odriče svoje dece pa će tako i omladinski reprezentativac Stefan Ilić sreću potražiti na drugom mestu tačnije u Jagodini.

Naime, Partizan tokom leta nije ponudio profesionalni ugovor ovom 18-godišnjaku već mu je bilo predloženo da se obaveže na saradnju sa Teleoptikom što je on odbio. Zbog toga od početka prvenstva omladinaca nije dobio priliku da zaigra nakon čega je odlučio da je vreme za promenu sredine.

Ilić inače igra u špicu i prvi je izbor selektora omladinske reprezentacije Veljka Paunovića. Na dve nedavno odigrane prijateljske utakmice protiv Gruzije postigao je jedan pogodak, a na ukupno četiri meča u dresu „orlića“ dva puta je tresa mrežu.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

1 Komentara

  1. Био је најбољи стрелац омладинске лиге,19 голова,најбољи стрелац кадета 16 голова,одан Партизану,а Партизан…сва добра деца одоше….добар за репрезентацију.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter