in , ,

Matić oberučke prihvatio klupu „orlova“, čeka se odluka kluba

vladan-matic

Čelnici Rukometnog saveza Srbije, nakon što im je propao plan da zadrže Ljubomira Vranješa na klupi „orlova“, okrenuli su se Vladanu Matiću, a još u utorak su najavili da će trener Celja gotovo sigurno sesti na klupu naše reprzentacije i da je samo preostalo da se dogovore određeni detalji odnosno da njegov klub pristane da mu da odsustvo tokom Evropskog prvenstva.

„Meni, kao Srbinu, predstavlja veliku čast da mogu da predstavljam svoju zemlju bilo gde. Bio bih nepošten da kažem da mi ovaj izbor ne godi srcu i ne prija. Trebalo bi, međutim, čelnici RSS da se dogovore sa mojim klubom, Pivovarnom Laškom. Obavestio sam direktora Romana Pungartnika, on uskoro treba da se čuje sa predstavnicima našeg saveza. I Celjani se bore na više frontova, kao i Flenzburg. Nadam se da će uspešno da se završe. Ako se to dogodi, peške dolazim iz Celja u Beograd“ – rekao je za Sport Vladan Matić.

Pored Matića u srpski reprezentativni rukomet trebalo bi da se vrati i Dejan Perić za koga je planirana uloga direktora nacionalnog tima.
hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Evroliga ponovo menja format

Jelenić i Milojević objasnili zbog čega je Zvezda kao prvak Evrope u kvalifikacijama za LŠ (VIDEO)