0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

Kapije Arene biće otvorene već u 16.30 sati

Objavljeno: 16.10.13 u 14:02
FOTO: KK Crvena zvezda
FOTO: KK Crvena zvezda

Za utakmicu 1. kola D grupe Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Lokomotive Kubanj koja se igra u četvrtak, 17. oktobra, biće preduzete opsežne mere bezbednosti. Na svim ulazima biće vršen detaljan pretres, pa će iz tog razloga kapije Kombank arene biti otvorene već od 16.30 sati. KK Crvena zvezda apeluje na sve navijače da ranije dođu u dvoranu kako bi se izbegle eventualne gužve na ulazima.

Na svim ulazima će se prolaziti kroz detektore za metal (KD vrata), pa neće biti dozvoljeno unošenje bilo kakvih čvrstih predmeta (kovani novac, olovke, ključeve, šminka…). Sav sitan novac koji se na ulazima bude oduzeo biće stavljen u providne kutije Crvenog krsta i iskorišćen u humanitarne svrhe.

KK Crvena zvezda Telekom takođe apeluje na sve navijače koji budu u Kombank areni da navijaju fer i sportski, da ne uništavaju imovinu i enterijer Kombank arene, da ne upotrebljavaju pirotehnička sredstva (petarde, baklje, dimne bombe), lasere i da ne ubacuju bilo kakve predmete na teren. Sve to je strogo zabranjeno prema propisima Evrolige i u slučaju i najmanjeg incidenta klub će snositi veoma oštre sankcije.

KK Crvena zvezda Telekom još jednom poziva svoje navijače da kupe preostale karte, napune Kombank arenu i uz fer i sportsko navijanje naprave atmosferu za pamćenje i time pomognu voljenom klubu da trijumfalno započne takmičenje u Evroligi.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter