0
Košarka

FOTO:HOTSPORT.RS

Vujanić za HotSport: Partizan će tek pokazati koliko vredi

Objavljeno: 15.10.13 u 23:50
FOTO:HOTSPORT.RS
FOTO:HOTSPORT.RS

Košarkaši Partizana svoj novi evroligaški put započinju u četvrtak u 1. kolu grupe A na gostovanju Barseloni. Nekadašnji igrač crno – belih Miloš Vujanić iako već godinu dana uživa u košarkaškoj penziji, vrlo dobro je upoznat sa timom koji sa klupe predvodi Duško Vujošević.

Vujanić smatra da će mlada ekipa iz Humske ove sezone pokazati šta zna.

„Partizan ima jedan sistem koji već dugo traje. Crno – beli su prošle godine počeli sa formiranjem tima i malo je nedostajalo da stignu do Top 16. Verujem da će ove sezone pokazati koliko vrede. Stigao je i Kinsi koji je već formiran i igrao je u velikim klubovima. Strašan je napadač i individualac. On je veliko pojačanje za crno – bele i prava zamena za Lučića.“ kaže Vujanić.

Ekskluzivni intervju sa Milošem Vujanićem pročitajte sutra na našem portalu i saznajte šta bivši košarkaš misli o regionalnoj ligi i njenom uticaju na srpsku košarku, zatim ko bi trebalo da bude naslednik Dude Ivkovića, ali i kakvu sezonu očekuje da će u NBA pružiti Nikola Peković.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter