0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Rašović: Da ne ureknem Ninkovića…

Objavljeno: 15.10.13 u 20:33
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Partizana Vuk Rašović nije želeo da urekne mladog vezistu svog tima Nikolu Ninkovića nakon njegove dobre partije u pobedi u prijateljskoj utakmici u Bačkoj Palanci.

Crno-beli su reprezentativnu pauzu iskoristili za kontrolni meč protiv domaće ekipe TSC iz Bačke Palanke i slavili rezultatom 4:1.

“Imali smo seriju teških treninga, bila nam je potrebna utakmica da vidimo gde smo. Neki igrači podižu nivo igre, pogotovo u organizacionom smislu, kako bismo došli do neophodnog kontinuiteta. Cilj nam je da izbacimo dugačak pas, koji pojedini igrači imaju kao naviku iz klubova iz kojih su došli. Trudimo se da to iskorenimo iz naše igre“, rekao je Rašović i potom prokomentarisao igru Ninkovića.

“Ninković dobro radi, dobro trenira, popravio je i ponašanje, mada ne smem mnogo da ga hvalim, jer me je par pura demantovao. U svakom slučaju, dobiće priliku u naredne četiri utakmice, nadam se da će je iskoristiti. Malbašić je takođe dobio samopouzdanje, ima brzinu i prodoran je’, naglasio je Rašović za sajt kluba.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter