0
Evrokup

Ćapin: Polećemo iz Soluna

Objavljeno: 15.10.13 u 09:56

bud cap

Kreće i Evrokup, drugo po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje Starog kontinenta. Ekipa Budućnosti večeras od 20 sati startuje u grupi F teškim gostovanjem u Solunu protiv PAOK.

Lider podgoričkog tima Aleksandar Ćapin svestan je kakav posao čeka njegov tim u Grčkoj.

-Sigurno da očekujem izuzetno tešku utakmicu protiv PAOK. Gostujemo ekipi koja je izuzetno neugodan protivnik kada igra pred svojim vatrenim navijačima. Ipak, imamo jasan cilj i veliki motiv da uđemo u utakmicu onako kako treba, nametnemo pravi ritam i da pokušamo da posle 40 minuta izađemo kao pobednici. Trijumf na premijeri u Evrokupu bio bi prava stvar – jasan je Ćapin.

O samoj grupi, iskusni plejmejker kaže:

-Imamo jako tešku grupu i iskreno se nadam da smo sposobni da je prođemo, ako budemo igrali onako kako možemo. Takođe smo svesni da je put do drugog kruga Evrokupa dug i težak, jer uporedo igramo i Jadransku ligu, koja nam je takođe jako bitna, ali i veoma naporna – ističe lider Podgoričana.

Budućnost u regionalnoj ABA ligi nije krenula onako kako je želela, pošto je zabeležila pobedu i dva poraza. Koliko se to odrazilo na podgorički tim i u kakvoj atmosferi stiže na gostovanje u Solunu?

-Motivisani smo da prelomimo i dobijemo utakmicu na strani. Daćemo sve od sebe da se podignemo i uspemo u tome, pa da iz Soluna krenemo uzlaznom putanjom – optimist je Aleksandar Ćapin, najbolji igrač Budućnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter