0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Vasiljević odgovorio Mladenoviću, a potom opleo po Zvezdinoj ‘jedinstvenoj’ upravi

Objavljeno: 14.10.13 u 12:20
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon otvorenih kritika Dragana Mladenovića, koji je do ovog leta bio trener mlađih kategorija Crvene zvezde, na račun direktora omladinske škole Srđana Vasiljevića oglasio se i čovek koji je zadužen za sve juniorske selekcije crveno-belih.

Jedna od zamerki na njegov račun bila je i u vezi sa čestim odsustvima sa posla odnosno dupli angažman pošto je istovremeno i pomoćnik selektora mlade reprezentacije Radovana Ćurčića.

„U omladinskoj školi sistem rada postoji, i u administrativnom i sportskom sektoru. Sve je jasno postavljeno. Kada sam odsutan, Dejan Cvetković obavlja administrativni deo, a Predrag Turina je moj zamenik. Tu je sekretarica Jelena Trišović. Sa njima imam odličnu komunikaciju i samim tim nema nikakvog zastoja u radu. Reprezentacija je uvek kratko na okupu, tako da se, blago rečeno, moje odsutstvo ne oseća u velikoj meri“ – rekao Vasiljević za Žurnal.

Problemi muče Crvenu zvezdu na svim nivoima. Kakva je materijalno–finansijska situacija u školi, najbolje se vidi iz sledećih Vasiljevićevih reči:

„Pitao bih jedinstvenu upravu: šta se dešava sa ugovorima trenera? Šta se dešava sa mnogobrojnim zahtevima koje sam pismeno podnosio jedinstvenoj upravi? Šta se dešava sa zahtevom sa sređivanje betonske staze? Šta se dešava sa zahtevom da nam se zakrpe ograde, kako bi mogli u miru da treniramo? Šta se dešava sa zahtevom za obnovu mašina za veš koje se kvare na svakih 15 dana?“

Tu nije bio kraj pitanjima, izneo je Vasiljević sve što mu je na duši.

„Šta se dešava sa 15 stipendijskih i šest profesionalnih ugovora? Šta se dešava sa Markom Šiškovom, za koga sam tražio da se plati obeštećenje još pre tri meseca, jer se radi o velikom talentu? Šta se dešava sa ispunjavanjem obaveza iz ugovora sa decom? Da li dobijaju osnovno, pare za prevoz? Hoćemo li onda u decembru ponovo da čupamo kosu kada neko ode iz Zvezde? Da li će i tada da bude kriv direktor omladinske škole? Tu odgovornost neću da prihvatim.“

Vasiljević se potom požalio na još neka neispunjena obećanja.

„Priče o komisiji za sistematizaciju slušam već tri meseca! Ugovore na određeno vreme od godinu dana potpisali su treneri Kaplanović, Mitrović i Maksimović. Lični dohodak im je 20.000 dinara. Nije ni meni produžen ugovor, imam ista primanja kao i svi u školi. Oprostili smo šest meseci zarada, sve preko minimalca, valjda smo time pokazali jedan vid vernosti klubu. Ako imaju problem sa mnom to lako može da se reši“ – reči su Srđana Vasiljevića.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter