0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stepanović: Otići ću zbog napretka, a ne zbog pritisaka sa strane

Objavljeno: 14.10.13 u 20:19
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Predsednik Sudijske organizacije Bogoljub Stepanović izjavio je da nije podneo ostavku na tu funkciju i da će otići u decembru „ako će to doprineti srpskom fudbalu“.

„Na mesto predsednika Sudijske organizacije sam izabran na predlog Beograda, jednoglasno, i to ću na redovnoj skupštini u decembru njima da kažem. Ako je funkcija sporna, ona meni ni malo ne treba, i otići ću zbog napretka, a ne zbog pritisaka sa strane“, izjavio je Stepanović agenciji Beta.

Odbor za zaštitu fudbalskih sudija pozdravlja ostavku, ali traži i Stepanovićev odlazak sa mesta predsednika Sudijske komisije.

„Na redovnoj skupštini u decembru mogu da odem, računajući da će srpskom fudbalu biti bolje. Meni ta funkcija zaista ne treba, ona je amaterska i ako će moj odlazak doprineti napretku i razvoju fudbala, to ću učiniti zbog toga, a ne pod pritiskom grupe građana“, poručio je Stepanović.

hotsport.rs/beta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter