0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lazić: Pobedom protiv Novog Pazara da otvorimo seriju

Objavljeno: 14.10.13 u 11:02
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde privode kraju boravak na Zlatiboru gde kroz naporan rad pokušavaju da isprave sve nedostatke u igri koje su pokazali od početka sezone. U ponedeljak 14. oktobra na programu je kontrolni meč protiv ekipe Jedinstvo Putevi, a povratak za Beograd predviđen je dan kasnije.

Jedan od izabranika Slaviše Stojanovića kome je reprezentativna pauza dobro došla je mladi defanzivac Darko Lazić. Perspektivnom štoperu odmor je bio preko potreban kako bi iznova stekao stabilnost i sigurnost nakon lakše povrede koja ga je mučila.

„Potpuno sam se oporavio ovde na Zlatiboru i psihički i fizički i spremno čekam nastavak sezone. Ovih nekoliko dana pauze zbog utakmica nacionalnih timova mislim da smo iskoristili na najbolji mogući način. Ispunjavamo sve zahteve koje je isplanirao stručni štab. Takođe, moram da istaknem fenomenalne uslove u kojima treniramo i boravimo. Hotel, osoblje, teren na kome treniramo i svi drugi sadržaji su na najvišem mogućem nivou. Uz sve to i vreme nas je poslužilo, pa verujem da će se to pozitivno odraziti i na rezultate u nastavku šampionske trke“ – istakao je Lazić.

Bitan faktor u ostvarivanju najviših rezultata svakako je i atmosfera u timu, odnosno svlačionici. I pored nekoliko, nazovimo ih tako, neplaniranih rezultata, crveno-beli se po rečima Lazića drže zajedno i podržavaju jedni druge.

„Odnosi između nas igrača nikada nisu bili sporni. Iz iskustva kao jedan od najmlađih mogu da kažem da sam od dolaska u prvi tim, uvek imao podršku starijih saigrača, kako na terenu, tako i van njega. Zabeležili smo nekoliko kikseva na utakmicama u kojima to sebi nismo smeli da dozvolimo, što nas je sve skupa dosta pogodilo. Međutim, situacija je takva kakva je, nemamo ni prava ni vremena za žaljenje, već moramo da se okrenemo novim izazovima i pokušamo da iz ove situacije izađemo kao pobednici“ – poručuje mladi fudbaler i dodaje:

„Priključili su nam se saigrači koji su bili povređeni, od srede će sa nama biti i reprezentativci i uveren sam da ćemo u meču protiv Novog Pazara uz adekvatan pristup i motivaciju zabeležiti pobedu koja će ujedno biti uvod u seriju dobrih rezultata koji se od kluba kakav je Crvena zvezda uvek očekuju“ – zaključio je Darko Lazić.

hiotsport.rs/ccrvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter