0
Tenis

Jelena i dalje osma, Ana se vratila na 14. mesto

Objavljeno: 14.10.13 u 09:25

ana i jelena

Najbolje srpske teniserke nisu mnogo menjale mesta na najnovijoj WTA listi. Jelena Janković je zadržala osmo mesto, dok se Ana Ivanović plasmanom u finale Linca vratila na 14. poziciju na kojoj je bila i pre dve nedelje.

Bojana Jovanovski je zabležeila pad od jednog mesta te je od danas na 38. poziciji, Vesna Dolonc je minimalno napredovala i sada je na 92. mestu, dok je Aleksandra Krunić skočila za četiri stepenice i zauzima 134. mesto. Jovana Jakšić je na 161. poziciji, Doroteja Erić na 250.,dok se među 500 najboljih nalaze još Teodora Mirčić (380), Barbara Bonić (397), Tamara Čurović (435) i Natalija Kostić (453).

Među 10 najboljih nije bilo nikakvih promena odnosno ubedljivo prva je Serena Vilijams, a prate je Viktorija Azarenka, Marija Šarapova, Agnješka Radvanska, Na Li, Sara Erani, Petra Kvitova, Jelena Janković, Karolina Voznijacki i Anđelik Kerber.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter