0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Grubor: Ne prepoznajemo se, Džajić: Recite ko vam preti

Objavljeno: 14.10.13 u 08:46
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Povodom pretnje srpskih fudbalskih sudija da će prestati da rade svoj posao ukoliko pojedinci nastave da im prete i ucenjuju ih pozivajući se na pojedine političare, nakon premijera Ivice Dačića koji im je poručio da se obrate policiji, oglasili su se i čelnici naša dva najveća kluba.

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor tvrdi da se crno-beli nisu prepoznali u pismu sudija i to nema nikakve veze sa šestostrukim uzastopnim prvakom Srbije.

„Nismo se prepoznali u tome i ne odnosi se na nas. Očekujemo da će FSS reagovati i sankcionisati lica koja su vršila pritisak, ako je takvih slučajeva bilo“ – prokomentarisao je Darko Grubor u izjavi za Žurnal.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sa druge starne predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić ide i korak dalje i traži od arbitara da konkretno imenom i prezimenom prozovu svakoga ko vrši pritisak na njih jer u suprotnom po njegovom mišljenju cela priča gubi smisao.

„Pošteno je da se identifikuju ljudi na koje se misli, a ne da uvlače prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića i premijera Ivicu Dačića. Ako se to ne uradi, ako se stvar ne istera na čistac, onda je reč o bezobrazluku. Neka kažu, jer to je u interesu fudbala. Ako svi hoćemo da liga bude poštena, onda je najbolje da se izađe i kaže „taj i taj mi je rekao to i to”. Ovo je nekorektno prema svima, posebno prema Vučiću i Dačiću“ – kazao je Dragan Džajić, a njegove reči prenosi Žurnal.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter