0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FK Spartak: Zaprepašćeni smo optužbama

Objavljeno: 14.10.13 u 18:24
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbalski klub Spartak iz Subotice oglasio se saopštenjem povodom optužbi koje su pojedine sudije iznele na sastanku sa rukovodstvom FSS, a koje je u javnost izneo predsednik FSS Tomislav Karadžić.

Saopštenje vam prenosimo u celosti:

„FK „Spartak“ je zaprepašćen optužbama sudija, a koje je u javnost izneo predsednik FSS Tomislav Karadžić da su pojedini čelnici FK „Spartak“ vršili pritisak na sudije pominjući imena premijera Ivice Dačića i njegovog zamenika Aleksandra Vučića.

Zahtevamo da se sudija koji je imao ovakav pritisak što pre izjasni ko je na njega vršio pritisak i to imenom i prezimenom i na kojoj utakmici i da to javno iznese. Odgovorno tvrdimo da iz FK „Spartak“ niko nije vršio pritisak na sudije niti na bilo koje drugo lice koje obavlja svoju dužnost pre, za vreme i posle utakmice.

Zarad skidanja bilo kakve sumnje u istinitost ovih optužbi FK „Spartak“ će podneti prijave protiv svih lica koje su učestvovale u ovom iznošenju neistina i putem sudskih organa zaštititi ugled i čast FK „Spatak“.“

hotsport.rs/fk spartak

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter