0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Dragićević u Efesu

Objavljeno: 14.10.13 u 17:29
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Tokom leta jedna od želja navijača Crvene zvezde za poziciju četiri bio je i nekadašnji kapiten tima Tadija Dragićević, međutim kako nije došlo do povratak u redove tima sa Malog Kalemegdana bivši reprezentativac je morao da potraži novi angažman.

Dragićević je prethodnu sezonu završio u redovima ukrajinskog Azovmaša, čekao je okončanje pregovora sa Emporio Armanijem da bi na kraju završio u redovima Anadolu Efesa sa kojim je potpisao dvomesečni ugovor kao zamena za povređenog Kerema Gonluma.

„Konačno ću da igram Evroligu, što mi je i bio cilj. Imao sam letos nekoliko ponuda koje sam odbio čekajući Armani, a kako mi je to propalo period bez angažmana mi se malo odužio“ – rekao je Dragićević za Sport.

Klub iz Istanbula nalazi se u evroligaškoj grupi B zajedno sa Brose Basketsom, Strazburom, Žalgirisom,, madridskim Realom i Emporio Armanijem, protiv koga će i igrati u 1. kolu već u četvrtak.

hotsport.rs/sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter