0
Ostali sportovi

Čedomir Ilić trijumfovao na ‘Sisko golf čelendžu’

Objavljeno: 14.10.13 u 19:02

Cedomir Ilic

Najbolji srpski golfer Čedomir Ilić pobednik je petog Mastersa sezone, „Sisko golf čelendža“, koji je odigran na terenima „Golf kluba Beograd“ na Adi Ciganliji. On je zahvaljujući bruto rezultatu od 145 slavio posle dvodnevnog uzbudljivog takmičenja.

U A kategoriji najbolje neto rezultat imao je Milan Velisavljević sa 132 poena. Na drugom i trećem mestu bili su Ranko Helc sa 140 i Nebojša Lazić sa 144 poena.

U B kategoriji u konkurenciji 29 golfera najbolji je bio Lazar Pantelić sa 42. U neto brojanju, najbolji rezultat ostvario je Aleksandar Đorđević sa 70 poena ispred Ljubice Tomašević takođe sa 70 i Darka Jovananovića sa 64.

U C kategodiji trijumfovao je Aleksandar Flanđunis sa 38 bruto poena. Neto pobednik je Vladimir Danković sa 81. Na drugom mestu bio je Dragan Đuričić sa 73, dok je treći bio Milan Ratković sa 71 poenom.

Pojedinačne nagrade dobili su Maja Ilić i Čedomir Ilić koji su izveli najduže udarce, dok je Branimir Gudelj imao udarac iz prve najbliži rupi.

Sisko pobednici

Posle petog Mastersa sezone u vođstvu u A kategoriji je Branimir Gudelj sa 33 poena. U B kategoriji sa 35 osvojenih bodova prvu poziciju dele Marko Đorđević i Miloš Aleksić, dok je u C kategoriji na prvom mestu povećao prednost Aleksandar Flanđunis sa 52 poena.

Narednog vikenda na terenima na Adi Ciganliji igraće se večiti derbi Zvezde i Partizana, dok je poslednji Masters sezone pred završni Masters kup „Golf klub čelendž“ na programu 26. i 27. oktobra.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter