0
Fudbal

Barsa zove Klozea

Objavljeno: 14.10.13 u 19:22

klose_lazio

Miroslav Kloze, iako nije golman za koje postoji izreka da su kao vino „što su stariji to su bolji“, može da iskoristi poređenje sa ovim alkoholnim pićem pošto se prema saznanjima Mundo Deportiva za njegove usluge interesuje Barselona.

35-godišnjem napadaču narednog leta ističe ugovor sa Lacijom, a kako je do sada odbijao da potpiše novi trebalo bi očekivati da po okončanju ove sezone promeni sredinu. Međutim, veliko je pitanje da li i kako bi se Nemac uklopio u tim Herarda Martina pošto je poznato da se vrlo često dešava da Katalonci na teren izađu bez klasičnog centarfora.

U svakom slučaju čak i da ne dođe do ovog transfera Kloze ne mora da brine za svoju dalju sudbinu ukoliko i dalje želi da igra fudbal pošto će se za njega sasvim sigurno otimati kako evropski tako i bogati klubovi iz egzotičnih zemaljaarapskog sveta, sa Dalekog Istoka ili Amerike.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter