0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

Arena se sprema za spektakl (FOTO)

Objavljeno: 14.10.13 u 16:19
FOTO: KK Crvena zvezda
FOTO: KK Crvena zvezda

Tek što je legendarna belgijska grupa Vaya Con Dios odsvirala poslednje taktove na svojoj oproštajnoj turneji i napustila Kombank arenu, u jednoj od najvećih dvorana u Evropi počela je priprema za evroligaški duel Crvene zvezde Telekom i Lokomotive Kubanj.

Još tokom noći razmontirana je bina i kompletna rasveta, a u popodnevnim satima krenulo se sa montiranjem parketa, postavljanjem koševa i demontiranjem stolica na severnoj tribini na nivou 400, gde će biti smeštene najvatrenije pristalice crveno-belih.

Takođe, primetno je bilo i veliko interesovanje za kupovinu karata, čija je prodaja počela u ponedeljak u 14 časova, o čemu svedoči i slika koja je fotografisana oko 14.30 sati na biletarnici Komabnk arene. Svi očekuju da će Kombank arena u četvrtak od 19 sati, kada je zakazan početak utakmice sa ekipom iz Krasnodara, biti puna pa su oni najrevnosniji na vreme poželeli da razervišu svoje mesto. Treba istaći i da su na ostalim prodajnim mestima Eventima bile primetne gužve.

Prvi trening, crveno-belih u Kombank areni biće održan u utorak, a gosti iz Rusije će u Beograd doputovati u sredu u 23 sata i pred utakmicu će imati samo jednočasovni trening na dan meča.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter